Her er en typisk mail der pludselig popper op i ens mailboks. Har aldrig hørt om navnet før, men lige pludselig popper den op. Altså min email adresse ligger i en eller anden database et sted og trods flere forsøg på at benytte afmeldingen.
——————————————————————
Tillykke!Din email: xxxxxx@xxx.dk er blevet udtrukket til den store
konkurrence om en fantastisk Louis Vuitton taske – til en værdi på hele
10.000 kr! Skynd dig at deltage ved at klikke herunder.
- Klik her og kom tættere på denne fantastiske taske -
http://news1.hallofmails.com/re?l=93hfbpI-xxxxxxx
Med venlig hilsen
HallOfMails
Afmeld:
http://news1.hallofmails.com/public/unsubscribe.jsp?gid=550003879&uid=5596505906&mid=550047445&sig=KFOBGAONGGALKFIC
————————————————————————————————————————————-
Hall of mails . c o m , har som man kan se, intet at byde på andet en spillebannere til div. casino, bingo og betting. Sitet der er på dansk har adresse i England, hvilket i sig selv er noget underligt og lusket. Hvad er chancerne for at få fat i de mennesker, hvis du ønsker at komme i kontakt med dem og bede dem om at slette dine oplysninger? Hvordan er dine oplysninger opbevaret og så i england? Og i givet fald, hvem sælger de dine oplysninger videre til
Hertil kan man så undre sig over hvilken stor konkurrence det er ? Og en Louis Vuitton taske!!? – på et site der kun har spille bannere? Og som om at jeg ville deltage i en komkurrence om en taske???
Deres “privacy” disclaimer skriver:
“Privacy All personal information entered on ComOn24 websites is treated as confidential information and in compliance with International rules and regulations. You can at all times contact us to learn which information we have registered about you. If we learn about any inaccuracies or factual errors we will correct these as soon as possible. Furthermore, ComOn24 will not at any time pass information on to any third party unless the user specifically agrees to. HallofMails is operated by ComOn24:ComOn24 Ltd.
St. James House
13 Kensington Square
London W8 5HD
United Kingdom“
————————————————————-
Her et forsøg på at afmelde mig.
Fik følgende besked via deres hjemmeside www.comeon24.com:
“Hall Of Mails is a free email service providing the best offerers availble online.
Men pas på ComOn24 Ltd – de har mange domænenavne.
Herunder et udsnit af sites, som jeg også flere gange har modtaget spammails fra, også til trods for afmelding.:
- - Dr. Do
- - Hall Of Mails
- - Fehaar
- - FamilyAndreasen
- - Sofiesmail
- - 4Erbjudande
- - DinSjanse
og “deres partnere”…
- - DinChance
- - PippiPosten
- - PokalPosten
- - Gekko-mail
Flere af ovenstående har jeg, uden jeg nogensinde har været på eller haft kendskab til deres site, modtaget spammails fra.
Alt dette styres og drives af http://www.comon24.com
————————————————————————-
3 Kommentarer indtil videre.
Det anede mig!
Hallofmails aka Common24, afmelder ikke brugerne, til trods for at deres afmeldingsside skriver, at man nu ER afmeldt fra yderligere mails fra dem.
Så Common24.com er SPAMMERE!
Fik denne den 14/9-2010 – fra “Jane”
“Hej
Kan du lide film? Selvfølgelig kan du det. Tag en ven med i biffen – og det næsten gratis.
Lige nu kan du for den sølle pris af 5,5 kr. modtage 2 biografbilletter til en valgfri film.
Deltager du samtidig i en kort undersøgelse har du mulighed for at vinde en middag for 4 personer på
Jensens bøfhus!
- Skynd dig at deltag ved at klikke her -
http://news2.hallofmails.com/xxxxxx
Med venlig hilsen
Jane – HallOfMails”
Det er meget godt med disse advarsler, – for hvem ved ikke hvor nemt, faktisk uden man ved af det, at man kommer i kløerne på disse svin, undskyld mit Franske det har aldrig været helt stuerent.
Jeg havde faktisk fået fat i en af ejerne på Facebook, for SÅ gode til at gemme sig er de altså ej heller….
Men tøsedrengen blokerede bare for mig, i stedet for, åbent at sige – ok, jeg sletter dig fra vores mailingliste i morgen.
Men, men, Comon24 og lignende man ikke kan komme i nærkontakt med, hvad gør man?
Nogen der kan lære mig at hacke?
jo, jo, jeg ved at det er ulovligt, men jeg vil betragte mig som Robin Hood, og forventer ikke at jeg vil komme i vanskeligheder, forventer faktisk at få en medalje…..
Jeg vil jo kun hacke de her SPAMere
Vil kun slette den plads på Serveren der indeholder deres hjemmeside/mailkonto, – så, hvem kan hjælpe mig på vej??????
Eller er der en anden vej?
HER FØLGER JEG SPORET PÅ MINE MEST AGRESSIVE SPAMMERE,
Er du ædru, for det svirrer for mig på te og småkager.
Jeg modtager en mail fra email@bp4y.eamailserver.dk
og finder på http://whois.domaintools.com/ at ejerforholdet på domænet eamailserver.dk er som følger:
Registrant
Name: EUROads Denmark ApS
Address: Nørre Voldgade 68,3
Postalcode: 1358
City: København K
Phone: +45 41168230
Selvfølgelig ingen mail, vi vil ikke kontaktes.
Ved at søge lidt videre, finder jeg lidt flere telefonnumre:
http://www.EUROads.dk
EuroAds Group A/S
Danske afdeling:
EuroAds Denmark A/S
Nørre Voldgade 68, 3. sal
1358 København K
Telefon: 70 22 06 70
Mobil: 20 70 62 65
info@euroads.dk
OG, – Hurra, en mail…..og et par telefonnumre hvis alt andet svigter
Men, men, jeg er slet ikke færdig, for inde i denne mail finder jeg også -
“bp4y” som jeg finder tilhører:
Registrant:
RIIS KNUDSEN HOLDING ApS
Domain Name: BESTPOST4YOU.COM
INGEN kontaktmulighed på hjemmesiden, man føler trang til at spørge, ”hvorfor”?
Ved at søge lidt videre, finder jeg:
Administrative Contact:
Jacob Riis, nordicoffers@gmail.com
RIIS KNUDSEN HOLDING ApS
Studiestraede 30 1
Copenhagen, 1455
phone, 27156915
OG, – Hurra, en mail…og tlf.
Men, men, jeg er ikke færdig endnu
De gule sider.dk
Riis Knudsen Holding ApS
Mob. 28 12 02 21
Studiestræde 30
1455 København K
Telefonnummer til de små timer
Krak.dk
Riis Knudsen Holding ApS
MOBIL 28 12 02 21
Olgasvej 11B,
2970 Hørsholm
Ved at søge på Riis Knudsen Holding ApS på google ser jeg dette link, men:
Vind en kvart million!
Cumics Nyhedsbrev (Cumics Media Aps) Nordicoffers.com (Riis Knudsen Holding ApS) c Den Gode Mail (Starfly Media A/S) …
http://www.flips.dk/vind/visit.php?lid=445 – Cached
Når denne side aktiveres, kommer man ind på EUROADS hjemmeside, som låser en fast til siden, – simpelthen sygt, – man spørger ”hvorfor”?.
Men, læg mærke til hvem der også står her, – medsammensvorne man kan SPAMME
Nordicoffers.com (Riis Knudsen Holding ApS)
Registrant:
RIIS KNUDSEN HOLDING ApS
Domain Name: NORDICOFFERS.COM
No luck, men jeg fortsætter
Cumics Nyhedsbrev (Cumics Media Aps)
http://www.cumics.dk/
ejes af Thomas Faugsted
Pr. 1 januar 2011 tiltræder Marcel Friis i stillingen som direktør i Cumics Media
info@cumicsmedia.dk
BINGO, endnu en SPAM mulighed
Starfry Media ApS:
60 80 68 00
Hørhaven 10
2750 Ballerup
info@starflymedia.dk;
BINGO, endnu en SPAM mulighed og, – et telefonnummer der kan ringes til kl. 03:15
Online-tilbudet.dk (EM Online ApS)
Registrant
Name: EM Medier ApS
Address: Tage Hansens Gade 5, 3.tv
Postalcode: 8000
City: Århus C
Phone: 35 10 95 07
et telefonnummer der kan ringes til kl. 03:15
Cumics Media ApSs advokat: Kielberg Advokater
kielberg@kielberg.com
og, – det skal gå rigtigt til, så første gang jeg skrev en mail til dem alle, sendte jeg det cc til deres advokat.
No need to practice English, du får svar fra Svenske Åse her i Danmark, ha, ha….
Jeg er nu SPAM fri fra disse firmaer………….
info@euroads.dk;
email@bp4y.eamailserver.dk;
email@dm2u.eamailserver.dk;
info@starflymedia.dk;
lena@tilbudsraketten.dk;
info@tilbudsraketten.dk;
info@vind-og-smil.dk;
nordicoffers@gmail.com;
aw@euroads.com;
info@euroads.se;
info@cumicsmedia.dk;
kielberg@kielberg.com
lena@tilbudsraketten.dk
info@vind-og-smil.dk
Tilføj din kommentar!
Du skal være logged ind skrive en kommentar.